Monday, 17 December 2012

Aku Budak Baru :)

Assalammualaikum,
Salam Perkenalan. hehehehehhehehehehehehehhe. Hye! first time aku buat Blog. Rase macam orang B****H lak. 
Serba serbi tak reti. nasib baik ada sahabat baik aku tolong tunjuk ajar pasal benda-2 semua nie. :)
Btw, first sekali aku nak kenal kan diri. Full name aku Nur Syareeza Binti Abdullah. 16 y/o . Sekolah dekat SMK Yong Peng.  Aku anak ke 3 dari 4 beradik. aku ade sorang je adik lelaki. Yang lain semua kakak. Aku jenis yang happy-Go-lucky ! Tapi, ramai yang cakap aku garang. Act, aku tak lah garang mana, just tegas je. hehehehehehe.  
Aku tak berape tahu pasal Blog-2 semua nie. So, aku akan jadi Blogger yang lebih bagus pada masa akan datang. InsyaAllah :) 
Oh! Di kesempatan ni, aku nak share gambar Family aku. Dorang lah segala-2 nya bg aku. No matter what happen, they always beside me . Love them damn much!!!!! gambar time Hari Raya yang lepas. Rindu saat-sat macam nie :')

No comments:

Post a Comment